Nu är det jul igen!


Jag måste bara rekommendera er alla som önskar er lite tips på julpyssel så här veckan innan jul att besöka Dansukkers hemsida. Här kan vi prata om integrerad verksamhet på flera nivåer.

Julpysslet består av att baka pepparkakor och slå in dem i cellofan och ge bort, baka julgransdekorationer eller fina muffins, göra en julgranskaka, snöflingor, lyktor av pepparkakor, snölandskap, placeringskort eller servettringar, hus av bitsocker eller julgranspynt av kristyr. Här har alla både stora och små mycket pyssel att göra fram till jul. Kika in på hemsidan. (Klicka här).


Den som vill göra något extra gott till jul kan hitta recept på likörtoppar, ischoklad, krispig mandelnougat, pepparkakskola eller nötkrokant. Alla recept innehåller givetvis någon av Dansukkers produkter. Testa gärna att göra eget godis enligt recepten på deras hemsida (Klicka här).Här finns också förstås recept på julens goda bakverk som saffransmuffins och adventsbröd (Klicka här). Dessutom finns recept på klassiska kakor på nytt sätt (Klicka här). Tio klassiska julrecept med både hur skinkan ska griljeras och sillen ska läggas in finns här (Klicka här).


Naturligtvis finns även förslag på värmande drycker till jul (Klicka här).Dessutom återfinns produkter från Dansukker i TV4 när Leila julbakar. Dansukker skriver på sin hemsida:
"Leila bakar sina favoritgodsaker på både gamla och nya sätt. Hon berättar om sin inspiration och vilka knep man bör använda för att nå bästa resultat. Det kommer att bjudas på bland annat Rocky Road cupcakes, Fransk chokladkola, vit chokladfudge och traditionella mandelmusslor. Allt sker i hennes egna ljusa och eleganta kök som är komplett med vilka drinkar och drycker som gäller inför högtiden så kommer Leila ge ett recept på detta i varje program" (Klicka här).


Som om detta utbud på hemsidan inte räcker så kan här alla skicka sena julhälsningar om ni missade att julkorten skulle ha postats den 16:e december för att hinna fram innan jul. Så här går det till. "Sänd en julhälsning till dina nära och kära och deltag samtidigt i vår tävling. Det är enkelt – skicka fem julkort och svara samtidigt på vår fråga. Då har du chans att vinna ett presentkort på 300 kr hos Cervera. Vi har tre presentkort att lotta ut, tävlingen pågår till 26 december. Självklart kan du skicka hur många kort du vill utan att delta i vår tävling. Portofritt!" (Klicka på bilden för att komma till tävlingen).


Dessutom kan du passa på att beställa gratis broschyrer med alla nya julrecept lagom till jul-baket (Klicka på bilden).
Naturligtvis kan den som vill prenumerera på ett nyhetsbrev från Dansukker.

Dansukker ingår i Danisco A/S som är marknadsledande inom tillverkning av matingredienser. Den interaktiva sidan på Dansukkers hemsida ökar kundens delaktighet och ökar intresset för företagets produkter för dem som kanske tidigare var måttligt intresserade. Den integrerade marknadskommunikationen genom de web-baserade multifunktionerna stärker relationen till kunder som när de väl funnet sidan och är lite intresserade av bakning eller pyssel finner att sidan uppdateras frekvent och att det kan vara lönsamt att prenumerera på nyhetsbrevet.

Har någon prövat något av recepten på hemsidan? Kommentera gärna!

Slutbrusat för idag!
/Annelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0